Presidents' Assistants for Community and Technical Colleges

PACTC MEETING

October 4-5, 2018 Cascadia College 18345 Campus Way NE, Bothell, WA 98011

Wednesday, October 3, 2018

6:00 p.m. Dinner with PACTC attendees who arrive on Wednesday

(very close to your hotel/college)

Beardslee Pub 20% gratuity added 19116 Beardslee Blvd. for groups requesting Bothell, WA 98011 separate checks.

Phone: 425.286.1001

http://www.beardsleeph.com/

Thursday, October 4, 2018

8:00 a.m.	Full Breakfast Buffet (included in your hotel rate)	Country Inn & Suites
9:00	Welcome and Introductions (15 minutes) • Dr. Eric Murray, President & Vicki Newton - EA	North Creek Events Center
9:15	 Walking Tour & Group Photo (45 minutes) Tour: Kira Luchau, Program Coordinator, College Relations Photo: Jessica Spowart, Design Manager, College Relations 	Cascadia Campus
10:30	Breathing/Relaxation (1 hour)Samantha Brown, Manager of Professional Development	North Creek Events Center
11:20	Break for lunch - travel to McMenamins Note: We have two college vans/drivers to shuttle us to McMenamins for lunch and bring us back to the college at 1:45.	
11:45 a.m 1:45 p.m.	Lunch and Networking (2 hours) McMenamins Anderson School (WACTC location) Note: We will go through the lunch buffet with the President's and then our group will relocate to the Patty Murray room.	Hayes' Hall 18607 Bothell Way NE Bothell, WA 98011
	1:00-1:45 Conversation with Kim Tanaka, ACT Trustees Association Director: Working with Trustees	Patty Murray Room

Presidents' Assistants for Community and Technical Colleges

PACTC MEETING

October 4-5, 2018 Cascadia College 18345 Campus Way NE, Bothell, WA 98011

2:00	Networking and Panel discussion (1.5 hours)	North Creek Events Center	
3:30	Break (15 minutes)		
3:45	Committee meetings (45 minutes)	North Creek Events Center	
4:30	Adjourn		
5:30	No-host Social (30 minutes)	McMenamins Anderson School – Hayes' Hall	
6:00	WACTC Dinner Meeting w PACTC	McMenamins Anderson School - Hayes' Hall	
Friday, October 5, 2018			
8:00 a.m.	Full Breakfast Buffet (included in your hotel rate)	Country Inn & Suites	
9:00	 Business Meeting (1 hour) Approval of Minutes Election of Vice President Committee Reports Treasurer's Report 	North Creek Events Center	
10:00 -10:30	 Trustee & President Travel (30 minutes) Venus Pettersen, Fiscal Analyst 1 Question & Answer Session 	North Creek Events Center	
10:30 -11:00	 A Resource for College Wide Events Planning – Bellevue College (30 minutes) Peyton Mizell, Program Manager, Effectiveness & Strategic Planning Donna Sullivan, Executive Assistant to the President 	North Creek Events Center	
11:00	Closing/wrap-up/discussion of next meeting (1 hour)	North Creek Events Center	
12:00 Noon	Executive Committee Meeting (if needed)	North Creek Events Center	